Tarieven

Ondernemen–Frankrijk VoF is een klein, gespecialiseerd adviesbureau. We werken voor particulieren en kleine bedrijven die advies of uitvoerende hulp nodig hebben bij het realiseren van hun plannen in Frankrijk.

We beseffen dat het frustrerend is als klanten een factuur krijgen van een adviseur met nauwelijks controleerbaar bestede uren. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk tevoren vaste prijzen af te spreken voor goed gedefinieerde stukken werk. En die tarieven staan ook gewoon op onze website, zie de links hieronder.

We kunnen vaste tarieven afgeven omdat we op alle onderstaande onderwerpen zeer ruime ervaring hebben zodat we heel goed kunnen inschatten hoeveel tijd een dossier kost. Onze tarieven zijn zonder verrassingen achteraf en in veel gevallen no-cure-no-pay, met duidelijke algemene voorwaarden. Dan weet u wat u van ons mag verwachten en wat het gaat kosten. Van tevoren.

Tarievenlijst:

We kennen ook een crisistarief (het dubbele uurtarief), voor als u zich in de nesten heeft gewerkt in Frankrijk en u ons vraagt om alles uit onze handen te laten vallen om voor u het probleem op te lossen…