Emigratie naar Frankrijk

Bent u erop gericht te ondernemen in Frankrijk, vindt u alvast heel wat nuttige informatie terug op deze website.

Ook op www.nederlanders.fr kan u terecht voor heel wat informatie.

Als ondernemen in Frankrijk deel uitmaakt van uw plan om te emigreren, verwijzen we naar de pagina Emigratie-ondersteuning.

Heeft u al veel informatie verzameld en wil u de haalbaarheid van uw eigen plan eens bespreken, dan bent u van harte welkom voor een consult op kantoor, per telefoon of per video call. Ook kan u eens een Frankrijkborrel bijwonen, waar u van gedachten kan wisselen met Nederlanders met vergelijkbare plannen in Frankrijk.

Heeft u al een duidelijk omlijnd plan voor uw Franse activiteiten, kunnen we hands-on hulp bieden bij het oprichten en inschrijven van een bedrijf of het overnemen van een bedrijf.

Heeft u al een bedrijf of onroerend goed in Frankrijk dat moet worden verkocht of ontbonden, kunnen we u ook daarbij adviseren of desgewenst alle procedures uitvoeren.

Op deze website hebben we alle aspecten van het starten van een bedrijf zoveel mogelijk beschreven. Helemaal compleet en up-to-date kan zo’n website weliswaar nooit zijn. Heeft u vragen bij deze materie, neem dan gerust contact met ons op. We leggen het graag in meer detail uit. Als u vragen heeft over uw eigen project of hulp nodig heeft bij het realiseren van uw eigen plannen, kunnen wij u ook verder helpen. We zijn een gespecialiseerd en onafhankelijk tweepersoons bureau en we kunnen alles met u in het Nederlands doornemen. Onze tarieven zijn eenduidig, helder en zonder verrassingen. Wel zo prettig voor u, als voor ons.