Frankrijkborrel

Van tijd tot tijd organiseren wij op zondagmiddag ontmoetingen voor Nederlanders (en Vlamingen) die plannen hebben om in Frankrijk een huis te kopen of een bedrijfje te beginnen of over te nemen.

Deze borrels bieden contacten, gespreksstof en inspiratie - ook als uw plannen nog helemaal niet concreet zijn. De borrel is gezellig, informeel en informatief en biedt de gelegenheid om gelijkgestemden en deskundigen te ontmoeten, vragen te stellen, uw plannen voor te leggen, etc.

Elke Frankrijkborrel wordt geopend door een korte presentatie over een onderwerp dat belangrijk is voor aankomende ondernemers of huizenkopers in Frankrijk. We zullen zelf die presentatie geven of we nodigen een andere deskundige daarvoor uit.

Voor elke borrel nodigen we ook andere Frankrijkspecialisten en voormalige klanten uit, die toevallig in Nederland zijn of na verloop van tijd teruggekeerd zijn naar Nederland (om wat voor reden dan ook). U heeft dus ook alle kans om met ervaringsdeskundigen te spreken.

De Frankrijkborrel is alleen toegankelijk voor geïnteresseerden die zich vooraf hebben gemeld en de kosten van €27,50 per persoon (incl. toegang en alle drankjes & hapjes) hebben betaald.

Natuurlijk kunt u bij elke borrel alle vragen stellen over het emigreren naar Frankrijk, het kopen of huren van onroerend goed in Frankrijk en het starten of overnemen van een bedrijf in Frankrijk. U kunt zich aanmelden via het formulier van de borrel.

We organiseren de Frankrijkborrel bij ‘Metropole’, een ontmoetingsplek in het centrum van Gorinchem, dat werk- en stageplekken biedt aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo dragen wij ons steentje bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Adres: Melkpad 3, 4201 HN Gorinchem. Op zondag is het gratis parkeren in parkeergarage ‘Kazerneplein’ (op 2 minuten lopen van Metropole). Metropole ligt op 6 minuten lopen van het bus- en treinstation Gorinchem.

De eerstvolgende borrels zijn: