Onderzoeken – Frankrijk

We bieden, naast de verschillende vormen van ondersteuning bij de realisatie van uw ondernemingsplannen in Frankrijk, een aanvullende en ondersteunende dienst, nl. Onderzoeken – Frankrijk.

Op deze website hebben we zoveel mogelijk relevante informatie voor startende ondernemers verzameld, maar onze kennis en ervaring reikt nog verder. Neem gerust even contact met ons op als u een vraag heeft die niet op deze website wordt beantwoord. Kennen we het antwoord, geven we u dit graag gratis mee.

Kennen we het antwoord niet, maar menen we het te kunnen vinden, bieden we de dienst Onderzoeken – Frankrijk aan. We zijn immers dagelijks op zoek naar relevante informatie omtrent ondernemen in Frankrijk en we kennen de relevante bronnen. Een vraag die voor u van belang is voor uw beslissing om in Frankrijk te gaan ondernemen, kan door ons vaak tegen een gering bedrag worden beantwoord. Dit impliceert niet dat we op elke vraag een antwoord kunnen vinden. We behandelen enkel vragen waarvan we nagenoeg zeker weten dat we een zinvol en betrouwbaar antwoord kunnen bieden. Lukt ons dat alsnog niet, rekenen we geen kosten aan.

Hier vindt u wat voorbeelden ter illustratie van het soort vragen dat we beantwoorden met onze dienst Onderzoeken – Frankrijk.

Voor deze dienst rekenen we een vast bedrag aan van € 295 excl. BTW. Daarbij behouden we het recht om bepaalde opdrachten niet te accepteren. Voor deze prijs kunnen we immers geen compleet en gedetailleerd marktonderzoek in Frankrijk uitvoeren