Wij kunnen u helpen

Als u zich aan het oriënteren bent op een onderneming in Frankrijk, kijk dan eens rustig rond op deze website. Er staat een hoop nuttige informatie op.

Ook op de website www.nederlanders.fr vindt u veel nuttige informatie.

Indien u (ook) bezig bent met de aankoop of huur van onroerend goed in Frankrijk of indien u de overname van een bedrijf overweegt, kijk dan vooral ook op onze andere website: www.compromisdevente.info.
Als het ondernemen in Frankrijk onderdeel is van uw plan om te gaan emigreren, dan kunt u het beste op de pagina Emigratie-ondersteuning beginnen.

Indien u al veel informatie heeft verzameld en u wilt eens praten over de haalbaarheid van uw eigen plan, dan kan dat. U bent van harte welkom voor een consult op ons kantoor, per telefoon of per videocall. Maar natuurlijk kunt u ook eens een Frankrijkborrel bijwonen, waar u van gedachten kunt wisselen met Nederlanders met vergelijkbare plannen in Frankrijk. En wellicht kan onze dienst Onderzoeken-Frankrijk u op weg helpen.

Mogelijk heeft u al een duidelijk omlijnd plan voor uw Franse activiteiten, in dat geval kunnen we hands-on hulp bieden bij het oprichten en inschrijven van een bedrijf of het overnemen van een bedrijf.

Tenslotte: als u al een bedrijf of onroerend goed heeft in Frankrijk dat moet worden verkocht of ontbonden, dan kunnen we u daarbij ook adviseren of desgewenst alle procedures uitvoeren.

Op deze website hebben we alle aspecten van het starten van een bedrijf zoveel mogelijk beschreven. Helemaal compleet en up-to-date kan zo’n website echter nooit zijn. Als u vragen heeft over wat u hier leest, neem dan gerust contact met ons op. We leggen het graag in meer detail uit. Als u vragen heeft over uw eigen project of hulp nodig heeft bij het realiseren van uw eigen plannen kunnen wij u verder helpen. We zijn een gespecialiseerd en onafhankelijk 2-persoons bureau (al sinds 2004 volledig gericht op Frankrijk) en we kunnen alles met u in het Nederlands doornemen. Onze tarieven zijn eenduidig, helder en zonder verrassingen. Wel zo prettig voor u. En voor ons.