Frankrijkborrel

Van tijd tot tijd organiseren wij zondagmiddag-ontmoetingen voor Nederlanders (en Vlamingen) die plannen hebben om in Frankrijk een huis te kopen of een bedrijfje te beginnen of over te nemen.

Deze borrels bieden veel contacten, gespreksstof en inspiratie, ook als uw plannen nog niet helemaal concreet zijn. De borrel is gezellig en informatief en biedt de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten, vragen te stellen, uw plannen voor te leggen, noem maar op.

Elke Frankrijkborrel wordt geopend door een korte presentatie over een onderwerp dat belangrijk is voor aankomende ondernemers of huizenkopers in Frankrijk. We zullen zelf die presentatie geven of we nodigen een andere deskundige daarvoor uit.

Voor elke borrel nodigen we ook andere Frankrijk-specialisten en voormalige klanten uit, die toevallig in Nederland zijn of na verloop van tijd teruggekeerd zijn naar Nederland (om wat voor reden dan ook). U heeft dus ook alle kans om met (ervarings)deskundigen te spreken.

De Frankrijkborrel is alleen toegankelijk voor geïnteresseerden die zich tevoren hebben gemeld en de kosten van €20 per persoon (incl. toegang en alle drankjes & hapjes) hebben voldaan.

De eerstvolgende borrels zijn op

ZONDAG 25 november 2018 van 16h00 tot 18h00
Korte presentatie over: “Tips & trucs bij de aankoop van Frans onroerend goed”

ZONDAG 3 maart 2019 van 16h00 tot 18h00
Korte presentatie over: “Emigreren naar Frankrijk”

ZONDAG 26 mei 2019 van 16h00 tot 18h00
Korte presentatie over: “Een klein bedrijf starten in Frankrijk”

Natuurlijk kunt u bij elke borrel alle vragen stellen over het emigreren naar Frankrijk, het kopen of huren van onroerend goed in Frankrijk en het starten of overnemen van een bedrijf in Frankrijk. U kunt zich aanmelden via info@ondernemen-frankrijk.nl.

We houden de borrel bij ‘Metropole’, een ontmoetingsplek met een warm en stads karakter in het centrum van Gorinchem. Adres: Melkpad 3, 4201 HN Gorinchem. Op zondag gratis parkeren in parkeergarage ‘Kazerneplein’ (op 2 minuten lopen van Metropole). Metropole ligt op 7 minuten lopen van het bus- en treinstation Gorinchem