Onderzoeken – Frankrijk

We bieden, naast de verschillende vormen van ondersteuning bij de realisatie van uw ondernemingsplannen in Frankrijk zoals beschreven op deze website, een aanvullende en ondersteunende dienst: Onderzoeken – Frankrijk.

Op deze site is zoveel mogelijk relevante informatie voor startende ondernemers verzameld, maar dat wil niet zeggen dat dit al onze kennis en ervaring is. Vandaar dat we u aanbieden om contact met ons op te nemen indien u een vraag heeft die niet op deze site wordt beantwoord. Indien we het antwoord weten op die vraag, vertellen we het. Gratis.

Indien we het antwoord niet weten, maar wel denken het te kunnen vinden, bieden we de dienst Onderzoeken – Frankrijk aan. We zijn immers dagelijks op zoek naar relevante Franse informatie en we weten hoe we die informatie kunnen achterhalen. Dat betekent dat een vraag die belangrijk is voor uw beslissing om in Frankrijk te gaan ondernemen vaak door ons kan worden beantwoord, tegen een gering bedrag. Dat wil overigens niet zeggen dat we op elke vraag een antwoord kunnen vinden….Deze dienst is dan ook alleen beschikbaar voor vragen waarvan we nagenoeg zeker weten dat we een zinvol en betrouwbaar antwoord kunnen vinden. Lukt ons dat dan alsnog niet, dan is ons onderzoek gratis. U betaalt dan niets.

Hier vindt u wat voorbeelden ter illustratie van het soort vragen dat we beantwoorden met onze dienst Onderzoeken – Frankrijk.

Voor deze dienst rekenen we een vast bedrag van € 295 ex BTW. Daarbij behouden we ons het recht voor om bepaalde opdrachten niet te accepteren. We zullen dus een opdracht niet accepteren om een compleet en gedetailleerd marktonderzoek te doen in Frankrijk voor deze prijs.