Cursussen

Als u in korte tijd veel te weten wilt komen over allerlei aspecten van het ondernemerschap in Frankrijk, of als u alle dingen die u moet regelen als u gaat emigreren op een rijtje wilt krijgen, schrijf dan in voor een van onze cursussen.

De cursussen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen. Voor elk van de cursussen geldt ook een maximum aantal deelnemers, om alle cursisten voldoende gelegenheid te geven om hun vragen te stellen en hun eigen plannen te bespreken. Door op de link te klikken hieronder vindt u meer gedetailleerde informatie over betreffende cursus. Indien u vragen heeft over een bepaalde cursus, over data of over de inhoud van de cursus, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

We geven de meeste cursussen bij ‘Metropole’, een ontmoetingsplek met een warm en stads karakter in het centrum van Gorinchem, die is ingericht om werk-en stageplekken te bieden aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo proberen ook wij vorm te geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. In geval een cursus op een andere plek wordt gegeven, staat het bij de beschrijving van de cursus vermeld.

Programma 2020

Zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 tijdens de Emigratiebeurs
We bieden u graag een paar vrijkaarten aan te bestellen via deze link.

Zowel op zaterdag als op zondag van 12h30 tot 13h20 geven we een presentatie ‘Emigreren naar Frankrijk’ in zaal 6. Daarnaast twee kleine presentaties in het intieme Frankrijktheater in Hal 1:
Tips & Trucs voor de aankoop van onroerend goed in Frankrijk
op zaterdag 8 februari 2020 om 11h30, en
op zondag 9 februari 2020 om 11h30.
en
ZZP-er in Frankrijk
op zaterdag 8 februari 2020 om 14h50, en
op zondag 9 februari 2020 om 14h30.

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari 2020:
Cursus Chambres d’hôtes & Gîtesverhuur.

Liever een intensieve privé-cursus, geheel voor u op maat gemaakt? We komen graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen: