Club des Entrepreneurs

Wilt u met enige regelmaat eens bijpraten over uw toekomstige emigratie, de aanschaf van een Frans huis, uw beoogde activiteiten in Frankrijk? Dat kan allemaal als u lid wordt van de Club des Entrepreneurs.

Het lidmaatschap van de CLUB biedt u:

  • Kosteloze toegang (incl. hapjes en drankjes) tot de 4 Frankrijkborrels voor Frankrijkgangers die Ondernemen-Frankrijk gedurende het jaar van lidmaatschap organiseert op zondagmiddagen van 16 tot 18 uur.
  • Korting van 10% op al onze cursussen.
  • Voorrang bij het beantwoorden van uw vragen per email of telefoon, kosteloos, over het ondernemerschap in Frankrijk of de aanschaf van onroerend goed. Het hele jaar door, gedurende de loop van uw lidmaatschap.
  • Twee gratis toegangsbewijzen voor de Emigratiebeurs.

Kosten: €60 ex BTW per jaar. Iedereen kan lid worden!

Aanmelden gaat zo: Stuur een mailtje met als onderwerp “aanmelding lidmaatschap Club des Entrepreneurs” onder vermelding van uw gegevens naar info@ondernemen-frankrijk.nl. U ontvangt dan z.s.m. per email onze factuur. Na ontvangst van uw betaling sturen we de uitnodiging voor de borrels. Uw lidmaatschap gaat in op de datum van ontvangst van betaling en stopt automatisch na een jaar. Uiteraard kunt u uw lidmaatschap verlengen, dit gaat eenvoudig door opnieuw een mail te sturen naar bovengenoemd mailadres.

En let op: voor u als lid van de Club des Entrepreneurs is de Frankrijkborrel helemaal gratis, maar meldt u zich wel even van te voren aan per email want de Club kan maximaal 35 personen ontvangen, dus vol is vol.