Cursussen

Als u in korte tijd veel te weten wilt komen over allerlei aspecten van het ondernemerschap in Frankrijk, of als u alle dingen die u moet regelen als u gaat emigreren op een rijtje wilt krijgen, schrijf dan in voor een van onze cursussen.

De cursussen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen. Voor elk van de cursussen geldt ook een maximum aantal deelnemers, om alle cursisten voldoende gelegenheid te geven om hun vragen te stellen en hun eigen plannen te bespreken. Door op de link te klikken hieronder vindt u meer gedetailleerde informatie over betreffende cursus. Indien u vragen heeft over een bepaalde cursus, over data of over de inhoud van de cursus, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

We geven de meeste cursussen bij ‘Metropole’, een ontmoetingsplek met een warm en stads karakter in het centrum van Gorinchem, die is ingericht om werk-en stageplekken te bieden aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo proberen ook wij vorm te geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. In geval een cursus op een andere plek wordt gegeven, staat het bij de beschrijving van de cursus vermeld.

Op zaterdag 9 en zondag 10 februari 2019:
Diverse korte en langere presentaties tijdens de Emigratiebeurs 2019
Exacte tijden zullen we hier vermelden zodra bekend.

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019:
Cursus Chambres d’hôtes & Gîtesverhuur.

Aanvullingen op dit cursusprogramma voor 2019 treft u binnenkort aan op deze plek.