Emigratie-ondersteuning

Dit is wat we voor u kunnen doen als u zich bezint op emigratie naar Frankrijk of al aan de voorbereidingen daarvoor bent begonnen:

Emigratieconsult. U wilt uw plannen bespreken en heeft behoefte aan structuur (vaak in de vorm van een stappenplan) over wat u allemaal moet regelen. We bieden dan een emigratieconsult aan op ons kantoor of per telefoon of Skype tegen € 145/uur ex BTW.

Onderzoeken-Frankrijk is een dienst waarbij we per telefoon of e-mail antwoord geven op een specifieke vraag, waarvan het antwoord niet via het internet te vinden is. Vast tarief: € 295 ex BTW.

Exploitatiebegroting. Dit door ons met uw gegevens en met statistieken gevuld model geeft antwoord op de vraag: ‘Kan ik hier van leven?’ en is met name bedoeld voor emigranten die een klein toeristisch bedrijf in Frankrijk willen starten of overnemen. Onder ‘klein’ moet dan verstaan worden: een bedrijf met minder dan € 240.000 aan omzet per jaar en met minder dan 5 personeelsleden. Kosten:  € 495 ex BTW, inclusief een set excel-sheets waarmee u verder kunt spelen.

Cursussen. Onze intensieve en interactieve tweedaagse cursussen kosten € 545 ex BTW per persoon of € 825 ex BTW per stel.

Frankrijkborrels. Vier maal per jaar organiseren we een gezellige borrel op zondagmiddagen met een spreker, een hapje en een drankje. Kosten € 20 per persoon, incl BTW, voor toegang en alle hapjes en drankjes.

In alle overige gevallen geldt een uurtarief van € 145 ex BTW.